dinsdag 31 mei 2016

Jubileum feesten



Iemand jarig, Iemand geboren of iemand abraham of Sarah geworden. Op blaasop.nl vind jij alles wat nodig is voor een geweldig feest. Dit blog artikel gaat over hoe jij een geboorte, verjaardag of 50 jaar jubileum leuk en sfeervol kunt vieren! Hieronder lees je wat je allemaal kunt kopen voor om het feestje meer sfeer te geven of de buurt duidelijk te maken dat er een feest te vieren is!

Abraham of Sarah 50 jaar jubileum

Iedereen wordt ouder, en met de jaren hopelijk ook wijzer. Veel mensen vinden het daarom leuk om bepaalde jubileum jaren te vieren. Dit kan bijvoorbeeld een sweet 16 party zijn of een grown up 18 party. Één van de meeste bekende mijlpaal feesten is natuurlijk het feest dat de man 50 wordt( abraham) of de vrouw 50 jaar( Sarah).
Abraham & Sarah Poppen
Veel mensen zetten een pop in de tuin, Deze poppen zijn te huren of te koop. Deze grote poppen kosten vaak veel geld. Op blaasop,nl/abraham/ kun jij al vanaf €16,- een leuke pop kopen voor in de tuin. Zowel Abraham als Sarah poppen zijn beschikbaar.Abraham shoppen? klik hier!

 



 

Geboorte

Het mooiste wonder der natuur, Er is iemand geboren. Veel mensen laten dit weten door een ooiervaar met baby in de tuin te zetten of een groot boord. Anderen nodigen vriendin uit voor een heerlijk beschuit met muisjes.
Geboorte ooievaar
Op blaasop.nl is een opblaasbare ooievaar te koop die dwars door het raam lijkt te vliegen. Deze ooievaar steekt met zijn kop daar het raam en met de poten erachter. Hierdoor lijkt het alsof de ooievaar tegen het ruit is gevlogen en vast zit.

Ooievaar shoppen doe je hier.

Verjaardag

Verjaardag vieren doen heel veel mensen. Grote taarten, cadeaus en slingers zijn op veel verjaardagen terug te vinden.
Opblaasbare cijfers
 Op blaasop.nl zijn opblaasbare cijfers te kopen in diverse kleuren en cijfers.
Zo kan het huis versieren voor elke leeftijd.



Vond jij dit een leuke artikel? Volg ons dan op Facebook of instragam door de klikken op één van de knoppen hieronder.