maandag 23 mei 2016

5 unieke zwembanden!


Aan het strand, in de zee en in het zwembad hebben hebben veel mensen plezier met zwembanden en ander zwemspeelgoed. Wij hebben voor jou een top 5 gemaakt met de meest speciale zwembanden!
          
              
1      Donut zwemband

Met deze gave donut zwemband val je natuurlijk enorm op. Welke smaak vindt jij het lekkerst? Deze zwemband is namelijk zowel in aardbeien als in chocola verkrijgbaar. 
 












2.       Flamingo Zwemband
Met deze knalroze flamingo zwemband sta je met één poot in het water en zal je nooit zinken. Dit leuke diertje is natuurlijk ideaal om lekker mee te zwemmen en te chillen!

 












3.       Autozwemband

Deze auto zwemband is niet alleen stoere voor de jongens maar ook nog eens heel groot. Met deze band kan je dus heerlijk weg dobberen in zee of in het zwembad.













4.       Pizzapunt zwemband

Pizza, Pizza, Pizza oh Pizza! Wedden dat jij nog nooit iemand met deze unieke pizzapunt. Het is eigenlijk meer een luchtbed maar omdat hij zo leuk is staat hij toch in deze lijst













5.       Wc bril zwemband
Deze zwemband is wel heel apart, het is namelijk een wc bril. Helaas is het nog wel nodig om gebruik te maken van de normale wc in het zwembad of aan het strand. Met deze te gekke band laat jij iedereen een poepie ruiken!
 












Wil je nu ook een speciale zwemband of wilt u nog meer zwembanden zien? kijk dan op www.blaasop.nl/producten/water/zwembanden/
 als je dit een leuk artikel vond. volg ons dan ook op Facebook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten