maandag 9 mei 2016

De leukste opblaasbare feestartikelen voor je feestje





Waar is dat feestje? Nou als mensen dat vragen, dan heb je niet de juiste versiering in huis. Deze opblaasbare feestartikelen heb jij nodig om van je verjaardag een knallend feestje te maken:

Niemand weet waarschijnlijk hoe oud je bent geworden, behalve je moeder. Bespaar iedereen de vernedering om je leeftijd te vragen door opblaascijfers op te hangen. Hang ze voor het raam, boven de openhaard of voor het lelijke schilderij in de woonkamer. Verkrijgbaar in allerlei kleuren en uitvoeringen vanaf €2,-

Hoe graag mensen ook willen geloven dat ze net zou leuk zijn zonder alcohol als met, het is niet waar. Iedereen wordt leuker met een biertje of drie. Vul dus deze opblaasbare koelbox met allerlei heerlijke alcoholische versnaperingen. Een lekker breezertje voor de vrouwen en een pilsje voor de mannen. Iedereen blij.

Heb je geen vette DJ kunnen regelen op je partijtje? Helaas pindakaas, maar wie zegt dat jij geen rockster bent? Trommel je vrienden op, pak het karaoke apparaat en start een nieuwe Toppers (maar dan zonder de glitter). Het eerste instrument hebben we al voor je: deze sexy saxofoon.

Niet gerekend op logees? Geen probleem. Bestel een paar van deze schatjes en bewaar ze onder je bed. Als iemand wilt blijven slapen geef je ze het luchtbed en een pomp. Je moet een nachtje in jou 'hotel' wel verdienen natuurlijk. En nee, niet voor twee personen. Rotzooien doen ze maar ergens anders.

Wil je een echte catlady (of catman) aantrekken op je feestje, maar heb je geen kat? Don't worry, deze opblaasbare krokodil is net zo knuffelbaar als een kat. Daarnaast hoef je voor hem geen kattendrollen te scheppen of eten te kopen. Je kan je geen betere wingman wensen.

Nieuwsgierig geworden naar andere producten? Check dan zeker onze productpagina voor meer toffe opblaasbare feestartikelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten