woensdag 18 mei 2016

Opblaasevents 2016

Opblaasevents 2016


Deze zomer zijn er weer verschillende spetterende events waarbij je je rubberboot of opblaasband weer uit de kast kan trekken. De leukste hebben wij voor jou op een rij gezet

Splash Nijmegen

De eerste van deze top 3 is volgende week al. Vrijdag 27 t/m zondag 29 mei vindt in Nijmegen het Splash glijbaan event plaast. De steilste pop-up waterglijbaan van Nederland, midden in het centrum van Nijmegen! Krokodillen, schildpadden, zwanen, haaien en dolfijnen. De banden waarmee je van de baan af kan splashen komen in allerlei vormen en maten! Weet jij al wat je meeneemt?

Rubberbotenparty Den Bosch

In het zuiden van het land vindt ook een knotsgek event plaats. Lekker dobberen  in het warme zomerzonnetje dobberen op het water tijdens de Rubberbotenparty in Den Bosch. Dit dolle feestje staat compleet in het teken van rubberboten. De feestelijke tocht gaat over de Stadsdommel in Den Bosch. Op 3 juli 2016 wordt dit spetterende feest voor de vierde keer gehouden. De voorgaande edities waren een groot succes, mede door een flinke portie Brabantse gezelligheid. Bovendien is deelname gratis!

Rubberboot Missie

De Rubberboot missie is een avontuurlijke tocht door het historische hart van Utrecht. Het idee achter dit leukste feestje op het water is de Domstad van een totaal andere kant te laten zien. Het event wordt nu al voor de vijfde keer gehouden. Ieder jaar doen er meer deelnemers mee. Waarbij er vorig jaar zelfs een officieel wereldrecord werd gevestigd. Er waren meer dan 1200 (!) deelnemers aanwezig bij de tocht van 2015. Dit jaar wil de organisatie het record uiteraard proberen te verbeteren. Na de tocht is er een grote afterparty op het droge. Die wordt dit jaar volgens de organisatie leuker en groter dan ooit! Klinkt goed, nietwaar?

Zelf nog een tof event gespot? Laat het vooral weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten