woensdag 18 mei 2016

8 redenen waarom de opblaaskrokodil je beste wingman is




Op zoek naar een wingman die je helpt die knapperd te versieren? Zoek niet verder, de opblaaskrokodil is hier. Acht redenen waarom jij je bff moet vervangen voor een opblaaskrokodil:


1.       Hij is nooit te laat n tegenstelling tot je bestie. Hij weet hoe belangrijk jouw tijd is en zal nooit zeggen dat hij onderweg is terwijl hij nog thuis zit.

2.       Hij ziet er goed uit, maar niet beter dan jij. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat hij je crush inpikt.

3.       Hij is makkelijk mee te nemen. Blaas hem pas op in de club of bind hem vast aan je fiets met een snelbinder. Deze wingman gaat echt nergens heen.

4.       Hij loopt niet weg. Je vrienden laten je misschien in de steek omdat ze wat beters te doen hebben. Maar opblaas krokodil is loyaal en zal je nooit in de steek laten.

5.       Je valt op in de club. Krijg je de aandacht van je crush niet? Die tijden zijn voorbij. Met de opblaaskrokodil aan je zijde val je zeker op en sta je in het middelpunt.

6.       Moe van het dansen of net iets teveel gedronken? De opblaaskrokodil is ook de ideale hoofdsteun en matras. Hij vind het niet erg om voor je te zorgen (of je haar vast te houden als je moet overgeven).

7.       Het is de hit in elke club: Ome Henk en de opblaaskrokodil. En wie steelt de show tijdens dit nummer? Yes, jij en je krokodil. En hij danst beter dan je vrienden..

8.       De opblaaskrokodil is mega goedkoop. Je hoeft geen drankjes voor hem te halen of een entree ticket te betalen. Bovendien is hij al vanaf €8,99 verkrijgbaar (je shopt hem hier). Tja, zijn je vrienden toch wat duurder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten