woensdag 25 mei 2016

7x celebs die genieten op opblaasfiguren



Opblaasfiguren zijn officieel de zomer musthaves! Weg met die saaie opblaasdieren en hello fashionable ones! Op Instagram zie je de ene na de andere hippe celeb voorbij komen op een opblaas eenhoorn of donut. Maar wat zijn nou hun favorieten?





 Calvin Harris en Taylor Swift genieten van een welverdiende vakantie. Samen gaan ze het avontuur aan op hun grote opblaasbare zwaan. Wij zijn benieuwd of dit avontuur terugkomt op Taylors album. Hopelijk in een positief daglicht.

High School Musical ster Vanessa Hudgens is ook helemaal gek op de zwaan floatie. Casual gekleed in een gestreept t-shirt en blote benen geniet ze van de eerste zonnestralen. Een Pinterest waardige foto!

Kourtney Kardashian geniet in haar private pool van de eerste paar zonnestralen. Toegegeven: wij houden de Kardashians ook niet helemaal bij (en willen het ook niet). Maar hoe cute ziet deze zwaan eruit op deze foto? Enne met zo’n hoed ervoor valt Kourtney toch wel mee.


Legally Blonde ster Reese Witherspoon is heerlijk aan het chillen in haar private pool. Aan de hap in de donut te zien had Reese nogal honger van al dat dobberen. Ach, met zo'n figuur kan je het hebben.


Justin Bieber is zijn tan aan het bijwerken in zijn donut floatie. Of showt hij alleen zijn afgetrainde lichaam? Hopelijk werkt hij ondertussen aan een nieuw album. We know: we willen Justin niet leuk vinden, maar we kunnen niet anders.


Pretty Little Liars ster Shay Mitchell heeft het veel te druk met het wegrennen van A. Maar ze heeft het nooit te druk om te relaxen.Op haar Instagram showt ze haar jaloersmakende lijf in deze flamingo.

Nicki Minaj vertrouwt de opblaaskrokodil nog niet helemaal. Gehuld in een Moschino badpak ligt ze op een enorme watermeloen floatie. We hopen dat de opblaaskrokodil geen kwaad in de zin heeft.

Welke floatie (en celeb) is jouw favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten