maandag 13 juni 2016

Top 5 vakantie stranden

De zomermaanden zijn natuurlijk de tijd om lekker op vakantie te gaan. Wij hebben voor jou de 5 allermooiste vakantie plekken op een rijtje gezet. Hierbij is er gekeken naar de mooiste stranden om een heerlijke cocktail te drinken en een lekkere duik te nemen in een hemelblauwe zee.

1.     Hawaii Lanikai beach

De nummer één van deze lijst is een bekende, Hawaii! Op het lanikai beach heb je het gevoel je te bevinden in een paradijs. Dit strand staat bekend om de heldere blauwe zee met mooie grote golfen om heerlijk in te surfen. Ook Zijn er prachtige exotische dieren te vinden op het strand en in de zee. Het strand is er altijd lichtbruin met de zon er pal boven op. Genieten dus!

2.     Aruba, Nederlandse antillen

De nummer 2 heeft een Nederlands tintje,Op Aruba is het strand nog mooier dan je het kunt voorstellen. Heerlijke hutjes, strand tenten, Bootjes, surfplanken, golfen en nog veel meer. Het weer is er standaard geweldig en de mensen zijn er vriendelijk. Aanrader!

3.     Ibiza, Spanje

Liever wat dichter bij huis? Dan is Ibiza het helemaal. Naast de prachtige stranden, De heerlijke blauwe zee het witte strand en de feestvierende mensen. Dit eiland is een droom die uitkomt. Helaas wordt de droom wel een nachtmerrie als je aan het eind van de vakantie de financiën checkt.

4.     White beach, Filipijnen

Dit fantastische strand doet zijn naam eer aan. Op een prachtige plek op de Filippijnen is dit witte strand te vinden. Alles wat je van een heerlijke dagje strand verwacht vindt je hier.

5.     Luskentyre Beach, Schotland


Heel wat anders? Dan kan je op dit prachtige strand terecht om heerlijk van de natuur te genieten! Een heerlijke wandeling langs dit prachtige strand is zeker een aanrader! Dit strand wordt veel minder vaak bezocht dan andere stranden. Op dit strand vindt je natuur, rust en harmonie!

Leuk artikel? Like ons via de onderstaande social medie buttons!

Thema feest organiseren

tegenwoordig is het niet meer nodig om op vakantie te gaan. Met opblaasbare artikelen is het mogelijk om exotische sferen naar huis te halen. In dit artikel leest u voorbeelden van verschillende dieren en voorwerpen om bijvoorbeeld een thema feest kleur te geven.

Opblaasbare dieren

Opblaasbare apen, giraffe en een olifant. Op http://www.blaasop.nl/opblaasbare-lounge-set/wild-afrika/ zijn verschillende dieren te vinden die je enkel in het buitenland of in de dierentuin aantreft. Super gaaf natuurlijk om een jungle feest te geven.

Bad vakantie in je eigen huis

Droom jij ook zo van een heerlijke vakantie naar één van de vele badplaatsen in de wereld. Ook altijd al een jacuzzi thuis willen hebben? Dat kan! En het is helemaal niet zo duur! Op http://www.blaasop.nl/opblaasbare-lounge-set/thuisvakantie/ vindt je namelijk een grote opblaasbare jazuzzi voor een zeer scherpe prijs. Geen duizenden euro’s maar een paar honderd!

Gadgets

Ook zijn er vele opblaasbare gadgets te vinden op http://www.blaasop.nl/producten/fun/gadgets/
Denk hierbij aan de volgende hebbe dingen.
  • ·         Koeler
  • ·         Palmboom
  • ·         Halter gewicht
  • ·         Flinstones knuppels
En nog veel meer!
leuk artikel? Volg ons op social media door te klikken op de buttons hieronder!

Dagje strand in Nederland



Veel mensen zoeken de verkoeling van een zwembad of meer op tijdens een hittegolf. Op deze pagina vind je een aantal tips voor leuke zwembaden en andere plekken om te zwemmen. Ben je op zoek naar een leuke tip voor een gezellig dagje uit aan of in het water? Misschien dat een van de volgende plekken bij jou in de buurt is.

Zwemmen in Noord-Holland
Noord-Holland is een kust-provincie. Wil je genieten van de verkoeling van een duik? Dan is een bezoek aan het strand het leukste dagje uit dat je kunt doen tijdens een hittegolf. Leuk om te bezoeken zijn bijvoorbeeld Castricum, Callandtsoog of Sint Maartenszee.
Het Slobbeland - buitenzwembad in Volendam
Het Slobbeland – buitenzwembad in Volendam
Ga je toch liever zwemmen in een openluchtzwembad? Dan kun je in Noord-Holland bijvoorbeeld naar Volendam. Je kunt daar zwemmen in het IJsselmeer op het Slobbeland. Ook andere plaatsen aan het IJsselmeer hebben openluchtzwembaden. Denk bijvoorbeeld aan Monnickendam waar je op het Hemmeland heerlijk kunt zwemmen of aan het Enkhuizerzand in Enkhuizen
Zwemmen in Drenthe
Een provincie die minder bekend staat vanwege de mogelijkheden tot zwemmen bij een hittegolf is Drenthe. Toch is niets minder waar. Op een groot aantal plekken in Drenthe kun je heerlijk zwemmen in een openluchtzwembad. Vooral de vele zandafgravingen bieden uitstekende zwemmogelijkheden.
Vlakbij Beilen vind je bijvoorbeeld het Blauwe Meer, een prachtig openluchtzwembad met een heerlijk strand. Ook bij Hoogeveen en Meppel vind je soortgelijke zwemmogelijkheden. Verder bieden vele andere dorpen in Drenthe mogelijkheden om te lekker te zwemmen in de open lucht. Zo kun je in Exloo terecht in het Leewal openluchtzembad en in Nieuw Weerdering vind je openluchtzwembad De Wieke.
Noord-Brabant
Lekker zwemmen tijdens een hittegolf
Lekker zwemmen tijdens een hittegolf
Ook in Noord-Brabant kun je heerlijk zwemmen in de buitenlucht. Vooral met warm weer is een buitenbad of natuurzwembad te verkiezen boven een binnenbad. In Boxtel kun je bijvoorbeeld heerlijk zwemmen in de Langspier. Een prachtig natuurbad met strandjes en ligweides.
Ook in Oosterhout kun je heerlijk buiten zwemmen tijdens een hittegolf. Vlakbij dat dorp vind je de Warande, een prachtig natuurzwembad midden tussen de vrije natuur. Verder kun je in Udenhout ook heerlijk zwemmen. Je vindt daar openluchtzwembad de Groene Wellen.
Openluchtzwembaden in Flevoland
In Biddinghuizen in Flevoland kun je heerlijk zwemmen in openluchtzwembad de Alk. Dit openluchtzwembad kent een aantal baden waar zowel beginnende als gevorderde zwemmers zich heerlijk kunnen uitleven. Verder kun je natuurlijk genieten van de zon op de grote zonneweide van de Alk.
Verder bevinden zich in de Randmeren in Flevoland op veel plekken prachtige zwemplekken waar je heerlijk kunt genieten van de zon en de verkoeling van het water. Ga bijvoorbeeld naar het Spijkstrand of het Harderstrand vlakbij Harderwijk.

Ga jij lekker een dagje naar het strand? Vergeet dan niet je essentials: opblaasbare zwembadkoeler om je drankjes koud te houden of een opblaasdonut om lekker in te drijven. Have fun!


zondag 12 juni 2016

Springkussen op je party, hoe en wat?

Springkussens bij je feestje, hoe en wat?

Elk kinderfeestje of bedrijfsfeestje heeft wel een springkussen voor de kinderen of jeugd om je in te vermaken. Van gekke kastelen tot gevaarlijke stormbanen. Wanneer je een springkussen wilt huren zijn er aantal zaken waar je rekening mee zult moeten houden. Dat komt de veiligheid, optimaal springplezier en je eigen gemoedsrust namelijk ten goede. Als je springkussen goed en veilig staat heb je er vervolgens geen omkijken meer naar en kan het speelplezier beginnen!

Wat voor springkussen?

Je hebt een betrouwbare verhuurder gevonden. Maar nu is de vraag natuurlijk wat voor springkussen je gaat huren. De keuze is vaak gigantisch. Daarom heeft Blaas Op een paar toffe springkussens voor jou verzameld.

Mega Piratenboot Springkussen

De Mega Piraten Shooter heeft een erg leuke uitstraling doordat het springkussen geheel in Piratenschip thema is uitgevoerd. Op het kussen zijn verschillende targets verdeeld en is er mogelijkheid om te springen en te spelen, en is er een glijbaan van de mast af. Kortom, uren vermaak voor elk feest of evenement!


Shooting Combo Jungle

Deze Shooting Combo Jungle is ontworpen in een jungle wereld thema en heeft een grote gorilla op het dak. Ga naar binnen langs de grote opblaasbare palmbomen bij de ingang. Klim via de dubbele klimhelling omhoog en schiet met de shooters op de doeltjes. Binnen is er ruimte om te springen, te spelen en van de glijbaan te glijden. Bovenaan de glijbaan zijn twee kanonnen waarmee er op de luchtdruk van het springkussen ballen geschoten kunnen worden.


Halen of bezorgen?

Vervolgens is het handig om te bekijken of je zelf in staat bent het springkussen op te halen. Veel bedrijven bezorgen voor een kleine meerprijs het kussen op de door jouw gewenste locatie. Dit bespaart je tijd en sjouwwerk. Heb je een grote auto/bus en vind je het sjouwen geen probleem dan is het zelf ophalen van het kussen vaak een prima optie. Dit geldt ook voor het opzetten en het ophalen.

En dan?

Je springkussen is op de juiste plek. Blaas het kussen vervolgens op door de blower goed te bevestigen aan de luchttoevoerslang. Zet het kussen, indien nodig, nog wat steviger vast met extra haringen en spanbanden zodat het kussen niet kan verschuiven. Het is vervolgens verstandig om de haringen te bedekken met een lege emmer of bijvoorbeeld zandzakken om te voorkomen dat kinderen in de haringen stappen of erover struikelen. Je springplezier kan beginnen! Je hebt nu in principe alles geregeld om veilig en goed te kunnen springen!