donderdag 9 juni 2016

Helaas pindakaas: Feest DJ Ruud Stopt!


Zie de koning van de opblaasdieren nog één keer in actie

Breaking news! De koning van de opblaasdieren, Feest DJ Ruud, gaat stoppen met optreden. Helaas komt aan al het moois een eind. De DJ is bekend van wereldberoemde hits als “Gas op die lollie” en “Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!” Eind dit jaar, op 10 december om precies te zijn, geeft hij zijn laatste mega show in de Heineken Music Hall in Amsterdam, genaamd “Feest to Black”. Gelukkig voor Ruud maar helaas voor jullie was deze show binnen 6 dagen uitverkocht!

FeestDJRuud staat bekend om zijn mash-up tussen fout en goud, underground en totaal niet-credible. Dit doet hij in combinatie met een bonte verzameling aan opblaasbeesten, crowdsurfs, sitdowns, salto's, flugels, polonaises en confettikanonnen. Hij heeft op vele grote festifals gestaan. Valtifest, Mysteryland, Bungalup, Extrema Outdoor, Amsterdam Open Air, Emporium zijn maar enkele voorbeelden. Overal laat hij zijn publiek genieten van het leven en glimlachen vanaf begin tot eind!

Maar niet getreurd! Vanwege deze grote belangstelling geeft “de-man-die-zijn-naam-altijd-waar-maakt” een extra show. Deze show zal een dag eerder plaatsvinden op 9 december. Hieronder zie je de aankondiging van het nachtvullende programma. Er zullen daarnaast verschillende Special Guests aanwezig zijn die er samen met FeestDJRuud een enorm groot feest van gaan maken op wat de grootste show van feestDJRuud ooit is.

Inmiddels is FeestDJRuud een legende die van uitgaan maakt wat het hoort te zijn. In één woord: FEEST!


Ruud we gaan je missen. Gelukkig kunnen we je nog een keer zien. Dat zou jij ook moeten doen. Probeer nog een show van hem mee te pakken of kom naar “Feest to Black” Wij zijn met het hele team van Blaasop in ieder geval aanwezig! We zien je daar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten