vrijdag 10 juni 2016

Zomertijd - Zwemartikelen



Zon zee strand en opblaas artikelen, Het is weer zomer en in dit blog lees je welke opblaas artikelen er deze zomer te vinden zullen zijn in de vele waterparadijzen van Nederland.

Luchtbedden op Zee

Aan het strand in Zandvoort of Scheveningen is het natuurlijk heerlijk vertoeven. Vele mensen nemen dan ook een lekker luchtbed mee om lekker weg te dobberen op zee. Deze luchtbedden worden steeds moderne en hebben dan ook steeds vaker een leuk design. Zo is de pizzapunt luchtbed en het drijvende vlot ideaal om een heerlijke dag te beleven en tevens de aandacht te trekken!

Strandballen op het strand

Op het strand is het natuurlijk heerlijk om lekker te bakken in de zon en af en toe een duik te nemen voor verkoeling. Ook is het natuurlijk leuk op op het strand of in de zee spelletjes te spelen. Een strandbal is dan ook leuk om spelletjes mee te spelen zoals volleybal en overgooien.

Zwembanden in het zwembad

In het zwembad maar ook in de zee of een meer is het heerlijk om lekker te dobberen op een unieke zwemband. Steeds meer bekendheden zijn gespot met de leukste zwembanden. Op blaasop.nl is een zeer divers assortiment te vinden onder het kopje Zwembanden. Voorbeelden zijn :
ΓΌ        
  •      Wc pot
  •      Donut
  •     Autoband
  •      Flamingo
leuk artikel? Volg ons op social media door te klikken op de buttons hieronder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten