zondag 12 juni 2016

Springkussen op je party, hoe en wat?

Springkussens bij je feestje, hoe en wat?

Elk kinderfeestje of bedrijfsfeestje heeft wel een springkussen voor de kinderen of jeugd om je in te vermaken. Van gekke kastelen tot gevaarlijke stormbanen. Wanneer je een springkussen wilt huren zijn er aantal zaken waar je rekening mee zult moeten houden. Dat komt de veiligheid, optimaal springplezier en je eigen gemoedsrust namelijk ten goede. Als je springkussen goed en veilig staat heb je er vervolgens geen omkijken meer naar en kan het speelplezier beginnen!

Wat voor springkussen?

Je hebt een betrouwbare verhuurder gevonden. Maar nu is de vraag natuurlijk wat voor springkussen je gaat huren. De keuze is vaak gigantisch. Daarom heeft Blaas Op een paar toffe springkussens voor jou verzameld.

Mega Piratenboot Springkussen

De Mega Piraten Shooter heeft een erg leuke uitstraling doordat het springkussen geheel in Piratenschip thema is uitgevoerd. Op het kussen zijn verschillende targets verdeeld en is er mogelijkheid om te springen en te spelen, en is er een glijbaan van de mast af. Kortom, uren vermaak voor elk feest of evenement!


Shooting Combo Jungle

Deze Shooting Combo Jungle is ontworpen in een jungle wereld thema en heeft een grote gorilla op het dak. Ga naar binnen langs de grote opblaasbare palmbomen bij de ingang. Klim via de dubbele klimhelling omhoog en schiet met de shooters op de doeltjes. Binnen is er ruimte om te springen, te spelen en van de glijbaan te glijden. Bovenaan de glijbaan zijn twee kanonnen waarmee er op de luchtdruk van het springkussen ballen geschoten kunnen worden.


Halen of bezorgen?

Vervolgens is het handig om te bekijken of je zelf in staat bent het springkussen op te halen. Veel bedrijven bezorgen voor een kleine meerprijs het kussen op de door jouw gewenste locatie. Dit bespaart je tijd en sjouwwerk. Heb je een grote auto/bus en vind je het sjouwen geen probleem dan is het zelf ophalen van het kussen vaak een prima optie. Dit geldt ook voor het opzetten en het ophalen.

En dan?

Je springkussen is op de juiste plek. Blaas het kussen vervolgens op door de blower goed te bevestigen aan de luchttoevoerslang. Zet het kussen, indien nodig, nog wat steviger vast met extra haringen en spanbanden zodat het kussen niet kan verschuiven. Het is vervolgens verstandig om de haringen te bedekken met een lege emmer of bijvoorbeeld zandzakken om te voorkomen dat kinderen in de haringen stappen of erover struikelen. Je springplezier kan beginnen! Je hebt nu in principe alles geregeld om veilig en goed te kunnen springen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten