zaterdag 11 juni 2016

Relatie met 15 opblaasbare dieren

Een nieuwe dag, een nieuwe gekke verslaving om je over te verbazen. De 20-jarige Mark heeft een liefdesrelatie met wel vijftien opblaasbare dieren, hoewel zijn verhouding met de draak Leila extra speciaal is. Zij is 'als een vrouw' voor hem, hoewel Mark zweert dat zijn relatie met de beesten niet seksueel is. Een platonisch huwelijk, dus. Arme Leila.

Verliefd op opblaasdraakje Leila

In het tv programma My strange addtion te zien op TLC worden allerlei aparte, bijzonder verslavingen laten zien. Zo ook de verslaving van Mark, een jongen uit California, Amerika. Zijn verhouding met opblaasdieren is beter dan zijn verhoudingen met echte mensen. Toen Mark 14 jaar was begon zijn verslaving met deze inflatable animals. Verliefd is hij op Lila, een paars-geel opblaasdraakje. Een tafeltje deelt hij met zijn opblaasbare vrienden voor een romantisch diner. Hij praat met ze, zoent met ze, knuffelt met ze, dineert met ze, slaapt met ze en ga zo maar door. Deze crazy boy wil zelfs met zijn draakje gaan trouwen, onvoorwaardelijke liefde.


Plastic Fantastic

Zijn verslaving begon toen hij een opblaaswalvis kocht voor in het zwembad en krijgt affectie van de opblaasdieren welke hij nooit van zijn moeder gehad heeft. Mark zegt: ‘Ik hou van de opblaasdieren, ze zijn zacht en cuddly en ik kan met ze praten’. Alhoewel hij toch wel toegeeft naar een psychiater te moeten met zijn verslaving. NA verschlilende sessies interact hij nu meer met human beings in plaats van zijn inflables en begint te begrijpen dat het niet helemaal gezond is.
Hoe gek het ook kan zijn, Markie komt er wel eerlijk over uit! Misschien heeft ie zelf niet helemaal door dat het geen human beings zijn. Crazy boy is loco!
Zie jij zo’n relatie ook wel zitten? Check dan onze pagina met opblaasdieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten