maandag 13 juni 2016

Top 5 vakantie stranden

De zomermaanden zijn natuurlijk de tijd om lekker op vakantie te gaan. Wij hebben voor jou de 5 allermooiste vakantie plekken op een rijtje gezet. Hierbij is er gekeken naar de mooiste stranden om een heerlijke cocktail te drinken en een lekkere duik te nemen in een hemelblauwe zee.

1.     Hawaii Lanikai beach

De nummer één van deze lijst is een bekende, Hawaii! Op het lanikai beach heb je het gevoel je te bevinden in een paradijs. Dit strand staat bekend om de heldere blauwe zee met mooie grote golfen om heerlijk in te surfen. Ook Zijn er prachtige exotische dieren te vinden op het strand en in de zee. Het strand is er altijd lichtbruin met de zon er pal boven op. Genieten dus!

2.     Aruba, Nederlandse antillen

De nummer 2 heeft een Nederlands tintje,Op Aruba is het strand nog mooier dan je het kunt voorstellen. Heerlijke hutjes, strand tenten, Bootjes, surfplanken, golfen en nog veel meer. Het weer is er standaard geweldig en de mensen zijn er vriendelijk. Aanrader!

3.     Ibiza, Spanje

Liever wat dichter bij huis? Dan is Ibiza het helemaal. Naast de prachtige stranden, De heerlijke blauwe zee het witte strand en de feestvierende mensen. Dit eiland is een droom die uitkomt. Helaas wordt de droom wel een nachtmerrie als je aan het eind van de vakantie de financiën checkt.

4.     White beach, Filipijnen

Dit fantastische strand doet zijn naam eer aan. Op een prachtige plek op de Filippijnen is dit witte strand te vinden. Alles wat je van een heerlijke dagje strand verwacht vindt je hier.

5.     Luskentyre Beach, Schotland


Heel wat anders? Dan kan je op dit prachtige strand terecht om heerlijk van de natuur te genieten! Een heerlijke wandeling langs dit prachtige strand is zeker een aanrader! Dit strand wordt veel minder vaak bezocht dan andere stranden. Op dit strand vindt je natuur, rust en harmonie!

Leuk artikel? Like ons via de onderstaande social medie buttons!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten